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Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
인공조명이 수경재배 새싹보리(Hordeum vulgare L.)의 생장과 품질에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Enhancing Differentiation of Osteoblast and Inhibiting Differentiation of Osteoclast of Barley Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Establishment of High-throughput Crystal Digital PCR-based Single Pollen Nucleus Genotyping to Investigate the Impact of Several Factors on Meiotic Recombination Rates in Barley (Hordeum vulgare)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
The effects of herbal extract on osteoblast and osteoclast activities in vitro and bone formation in vivo zebrafish models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Barley Sprout Water Extracts on Anti-osteoporosis in Ovariectomized Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Hordeum vulgare L. Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Cells and Alleviates Hyperlipidemia in High-fat Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
새싹보리 잎, 뿌리 및 줄기 에탄올 추출물의 항산화 활성 및 신경세포 보호 효과 비교
한국식품영양과학회지
2018 .10
새싹보리 열수 추출물의 혈행 개선 효과
한국식품영양과학회지
2018 .01
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
새싹보리 분말을 첨가한 누룽지의 품질특성
산업식품공학
2021 .01
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