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Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Erratum : 인공조명이 수경재배 새싹보리(Hordeum vulgare L.)의 생장과 품질에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2022 .03
새싹보리 잎, 뿌리 및 줄기 에탄올 추출물의 항산화 활성 및 신경세포 보호 효과 비교
한국식품영양과학회지
2018 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
새싹보리 열수 추출물의 혈행 개선 효과
한국식품영양과학회지
2018 .01
Establishment of High-throughput Crystal Digital PCR-based Single Pollen Nucleus Genotyping to Investigate the Impact of Several Factors on Meiotic Recombination Rates in Barley (Hordeum vulgare)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
사포나린 함량변화에 영향을 미치는 환경요인: 수분스트레스
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Hordeum vulgare L. Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Cells and Alleviates Hyperlipidemia in High-fat Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
수경재배시 고품질의 새싹보리 생산을 위한 최적 재배농도 설정
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
새싹보리 분말을 첨가한 양갱의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2022 .11
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
배양액과 인공광 처리가 수경재배 보리의 성장과 이화학적 특성에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
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