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Analysis of Bisphenol A by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Bisphenol A in 50% Aqueous Ethanol by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Porcine Placenta Extract from Subcritical Water Extraction on Photodamage in Human Keratinocytes
한국축산식품학회지
2015 .01
Validation of Simultaneous Analysis Methods for Heavy Metals and Trace Elements in Urine for MFDS Human Biomonitoring Programs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
식품용 금속 캔으로부터 비스페놀 A 관련 물질들의 분석 및 이행 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Examination of Bisphenol A Content in Children"s Canned Drink Products in Jeju Markets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Analysis Method for Mineral Oil in Food by SPE and GC-FID
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Bisphenol A and its Analogues on Adipogenesis Using 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory effect of sulforaphane-rich extract with broccoli sprout and mustard seed on bisphenol-A induced obese C57BL/6J mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Simultaneous Determination of Bisphenol A diglycidyl ether, Bisphenol F diglycidyl ether and their derivatives in Canned Food by Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of method for the simultaneous determination of multi-mycotoxins in Green Coffee Bean by LC-MS/MS after SPE Clean up
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배암차즈기 에탄올 추출물의 3T3-L1 지방전구세포 분화 억제 및 지방 축적 저해 효과
한국식품영양과학회지
2017 .04
잔류성 시험용 HPLC의 Validation Guideline 제언
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
HPLC Analysis Result of Abeliophyllum distichum Nakai Leaf Extract
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Antioxidant Activity and Neuroprotective Effect of Salvia plebeia herb ethanol extracts against Hydrogen Peroxide-induced Cytotoxicity in SH-SY5Y Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Analytical Method for Chlorophylls in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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