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Determination of Bisphenol A in 50% Aqueous Ethanol by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biomonitoring of Bisphenols in South Korean Population by Online SPE-HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
식품용 금속 캔으로부터 비스페놀 A 관련 물질들의 분석 및 이행 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Examination of Bisphenol A Content in Children"s Canned Drink Products in Jeju Markets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Bisphenol A and its Analogues on Adipogenesis Using 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory effect of sulforaphane-rich extract with broccoli sprout and mustard seed on bisphenol-A induced obese C57BL/6J mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Simultaneous Determination of Bisphenol A diglycidyl ether, Bisphenol F diglycidyl ether and their derivatives in Canned Food by Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
HPLC Analysis Result of Abeliophyllum distichum Nakai Leaf Extract
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
잔류성 시험용 HPLC의 Validation Guideline 제언
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Analytical Method for Chlorophylls in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective and Antioxidant Effects of Corni fructus against Bisphenol A-Induced Cytotoxicity in Leydig Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Method Validation and Measurement for Free Sugars Content in Onions using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of an HPLC-MS/MS based method to analyze methylene blue in fishery products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Applicability of Simultaneous Determination of Prohibited Color Adulterants in Curcuma longa L. using HPLC
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
HPLC를 이용한 경기 주요 농산물의 당류 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Simultaneous Analysis of Alpinia Officinarum Rhizome by HPLC-UV
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
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