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토복령의 항산화 및 산화적 DNA 손상억제 활성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
자외선 B에 의해 유도되는 DNA 상해에 대한 참갈파래 메탄올 추출물의 보호 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Anti-thrombosis Activities of Lettuce (Lactuca sativa L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sleep-Aid Effects of Lettuce (Lactuca sativa) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
느티나무 잎 에틸아세테이트 분획물 및 열수 추출물의 항산화 및 산화적 DNA 손상 억제 활성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Molecular Analysis of Heat Induced Bolting in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant Activity and the Metabolites Analysis of Red Romaine (Lactuca sativa L. var longifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Selected Metabolites and Antioxidant Potential Diversity in 22 Korean Lettuce (Lactuca sativa L.)Varieties at Vegetative and Reproductive Stages
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Characteristic-association of SNP Development in Lettuce(Lactuca sativa L.) Using GBS Technology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
The nuclear DNA content determination of freshwater fishes in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Mapping of QTLs Controlling Leaf Color in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
산화적 스트레스로 유도된 인체 백혈구 DNA 손상에 대한 울금 추출물의 보호효과
한국식품영양과학회지
2017 .05
Residue Characteristics of Fluopyram in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Antioxidant, anti-inflammatory, and α-amylase inhibitory activities of Ulva lactuca extract
Food Science and Preservation
2020 .07
Genome-wide Analysis of GASA Genes under Heat Stress in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Optimized pretreatment conditions for the environmental DNA (eDNA) analysis of Apostichopus japonicus
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .05
Genetic Mapping and QTL Analysis of Stem Elongation in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
종자기업에서의 품종보호를 위한 DNA 마커의 활용현황
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidative and DNA Repair Effects of Active Ingredients of Eggplant Peel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Anthocyanin Levels in Red Pigmented Germplasm Collections of Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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