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Biological Safety Evaluation of Fomes fomentarius L. (FFL) Extracts and a Biological Active Effect Study
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Metabolite study of Perilla frutescens using Ultraperformance Liquid chromatography coupled with Q-TOF Mass Spectrometry (UPLC/Q-TOF MS)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
UPLC를 이용한 밀크씨슬추출물 지표 성분인 실리마린 분석법 검증
산업식품공학
2018 .01
Screening and Identification of Alkaloids in Medicinal Plants Using Bromocresol Green and UPLC-Q-TOF
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
UPLC-Q-TOF-MS/MS dereplication to identify chemical constituents of Sophora japonica L. Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on the Metabolomics and Lipidomics According to Meal Types of Breakfast in Adolescents using UPLC-Q-TOF-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Metabolomics study of Angelica gigas based on Ultraperfomance Liquid chomatography coupled with Q-TOF Mass Spectrometry (UPLC/Q-TOF MS)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of extraction conditions for the UPLC Analysis of Anti-diabetic Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
UPLC-MS/MS를 이용한 인삼 중 326종 농약의 동시분석
농약과학회지
2020 .03
Blood peptide analysis using UPLC-Q-TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identification of Glycosides and Aglycones in Japanese Angelica (Aralia eleta) by UPLC/Q-ToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-inflammatory activity and structural analysis of fucoidan extracted from Sargassum fusiforme via ESI-TOF MS spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Recent Technologies of Q-TOF for Functional Food Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A New UPLC-DAD Method for Quality Assessment of Korean Propolis
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Determination of 39 Food Colorants in Drink using UPLC-PDA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metabolic Profiling of Red Cabbage Seed Sprouts Ingredients : Multivariate Analysis by HPLC/ESI/q-TOF Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Regression Analysis of Catechin Content in Tea Leaves Using UPLC and FT-IR
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Monitoring of 28 Narcotics in Health Food Products from the Korean Market Using UPLC and LC-MS/MS Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
3-Methyl-1-phenyl-5-pyrazolone 유도체화와 UPLC-TOF/MS를 이용한 괭생이모자반 유래 푸코이단의 단당류의 조성 분석
Food Science and Preservation
2019 .04
Profiling Intact Glucosinolates in 108 Different Types and Varieties of Brassica Crops by UPLC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
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