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소면적 작물 오미자(Schisandra chinensis)에 대한 농약의 안전사용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
오미자밭 잡초발생 특성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
Analysis of Lignan Components from Schisandra chinensis and Comparison of Geographic Origins in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Schisandra chinensis Genetic Diversity Analysis using Mitochondria Based Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Selection of Superior Lineage Through Analysis of Functional Compounds of Schisandra chinensis Collecting Species
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Investigation of Antioxidant Component and Activity in Schisandra chinensis Collections for the Selection of Superior Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Measurement of physiological activity of Schisandra chinensis essential oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Molecular Markers and Phylogenetic Analysis of the Schisandra chinensis Genetic Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study of Appropriate Irrigation Methods Setting for Drought Damage Reduction of Schisandra chinensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
오미자 열매 부위별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
전처리 조건에 따른 오미자 추출물의 지표성분 및 항산화 활성 분석
한국식품영양과학회지
2025 .02
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Flowering and Pollination Characteristics of Schisandra chinensis(Turcz.) Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Development of SSR Marker from Schisandra chinensis Using Next Generation Sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
오미자 부산물을 첨가한 토양개량제 개발을 위한 연구
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
Effects of Air Temperature on Characteristics of Photosynthesis and Chlorophyll Fluorescence Induction in Schisandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Natural dental gum using Schisandra chinensis: application of sustainable and zero-waste food materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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