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Antioxidant Activity, Total Phenol and Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Moench
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
층층갈고리둥굴레 (Polygonatum sibiricum Redoute) 뿌리줄기와 잎의 증숙 시간과 증숙 온도에 따른 생리활성 변이 연구
한국약용작물학회지
2020 .10
Comparative Analysis of Individual Glucosinolate, Total Phenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities in the Influorescences of Broccoli Breeding Lines
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Antioxidant activity and Total Phenol Content in Coffee according to grinding degree and extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
남부 평야지에서 생산된 유색미 품종별 항산화 성분 및 활성 비교
한국식품영양과학회지
2016 .08
Total Phenol and Total Flavonoid Contents Analysis of Miscanthus sinensis Accession Collected from Different Countries
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
황정 물 추출물이 3T3-L1 지방세포에서 lipolysis에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 귀리의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
가금 생산에서 천연 항산화제로서 식물성 Flavonoids의 적용
한국가금학회지
2022 .12
Acetic Acid Mediated Aqueous Solution Enhanced Extraction of Total Phenol, Flavonoid and Antioxidant Activity from Angelica gigas Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
국내산 두류 품종에 대한 항산화 성분 및 항산화 활성 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Total Phenol and Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
귀리 도정 부위별 메탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2016 .11
품종별 귀리 메탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Extract Optimization, Total Phenol, Total Flavonoid and HPLC-DAD Analysis with Evaluation their Antioxidant, Antimicrobial, and Cytotoxicity Activity in Five Verities of Piper betel L. Leaves from Bangladesh
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Contents of Flavonoids and Phenols and Antioxidant Effect of Sea Mustard from Gultongmeori in Taejongdae, Busan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative Study of Functional Compounds and Antioxidant Effects of Hops from Various Regions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
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