지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Root Growth and Spatial Distribution Characterization of Soybean (Glycine max L.) and Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Under Drought Stress
한국토양비료학회지
2019 .11
Effects of extraction pH on the characteristics of proteins derived from soybean, mungbean, adzuki bean, and peanut
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiological and proteomic analyses reveal the protective roles of exogenous hydrogen peroxide in alleviating drought stress in soybean plants
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Characterization of Adzuki Bean Growths, Yields and Water Stress Responds from Paddy Field Cultivation with Different Soil Moisture Contents
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Spatial Distribution of Yield Characteristics of Soybean Based on Drought and Humidification by Soybean
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Upland Drought Frequency based on Soil Available Water Content during Soybean Cultivation Period
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
팥 잡초방제 체계 수립을 위한 제초제 선발
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
Characterizations of Growth, Yield and Water Use Efficiency of Adzuki Bean as Affected by Drought Stress
한국토양비료학회지
2020 .11
Anthocyanin Compositions and Contents in Black Adzuki Bean Germplasm Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
콩에서 가뭄 정도에 따른 표현형 관찰
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
한발 기간에 따른 콩 엽 모양 및 수량 분배 양상에 대한 영향
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Effect of Moisture Content on the Grinding Ability of Cooked Adzuki Bean Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
농업가뭄인자 미계측 지역의 농업가뭄 추정을 위한 기상학적 가뭄지수의 활용성 평가
한국농공학회논문집
2017 .01
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaporative Stress Index (ESI)의 국내 가뭄 심도 분류 기준 제시
한국농공학회논문집
2020 .01
0