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콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Drought Effects on Early Development on Soybean and Adzuki Bean Root Morphologic Properties
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anthocyanin Compositions and Contents in Black Adzuki Bean Germplasm Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Moisture Content on the Grinding Ability of Cooked Adzuki Bean Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
볶음 및 발아처리한 땅콩분말의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of a Combination of Inulin and Polyphenol-Containing Adzuki Bean Extract on Intestinal Fermentation in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
숙주나물의 조직별 형태적 특성 변화 및 항산화 능력 측정
한국육종학회지
2022 .06
A Study of the Bioactivity Properties of Peanut Shell Extracts using Various Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative analysis of Flavonoids Metabolites in Mungbean Seeds and Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of cultural practice and weed community in adzuki bean fields in the south-west districts of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Physical and Textural Characteristics of Korean Pancake made with Mungbean flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The changes in antioxidant activities of adzuki bean (Vigna angularis var. nipponensis) with various heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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