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An efficient transformation method for a potato (Solanum tuberosum L. var. Atlantic)
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Potato Chips Processed from Different Potato (Solanum tuberosum L.) Cultivars Relating to the Water absorption and Pasting Viscosity of the Tubers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
씨감자 품종별 배지경재배 시 생육특성 및 생산성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
염 스트레스가 감자의 생육과 수량성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparison of Nutritional Components and Volatile Profiles of Potato (Solanum tuberosum L.) Varieties Developed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Interaction Study of Resistance y MHD and Potato Virus YO for Development of Virus-Resistant Solanum tuberosum L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
충남지역 가을 노지재배에서 감자의 생산성 검정, 품종과 계통 선발
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
폐쇄형식물생산시스템에서 감자 품종별 경삽묘 육묘시 인공광원에 따른 생장특성 및 생산성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
내염성 감자 교잡 후대의 효율적 육성 선발 체계
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Generation and Evaluation of F1 and Backcross Population Derived from Korean Potato (Solanum tuberosum) Varieties to Common Scab Disease
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
감자의 Genotype에 따른 효소적 갈변특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
내건 내서성 감자 ‘아리랑 2호’
한국육종학회지
2021 .12
Nutritional Composition of Korean New Bred-Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
분무경재배에서 감자 품종별 인공광원에 따른 경삽묘의 생육특성 및 괴경 생산성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Jasmonic Acid 및 NaCl 처리가 스피아민트의 생육에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .04
Evaluation of Salt Tolerance on Seedling and Vegetative Stages of Different Rice Cultivars through Proline Accumulation after Bacterial Inoculation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
NaCl처리에 따른 한국 자생 개정향풀의 유리아미노산 및 항산화 성분 분석
농업생명환경연구
2021 .12
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