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간장으로 염지한 꽃게장의 화학적 성분
한국식품과학회지
2001 .12
Quality changes in red snow crab sauce fermented during storage at 18℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
저온 숙성에 의한 양념 돈육의 물리적 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
꽃게 가공식품 이용실태 및 개발 요구도 조사
대한영양사협회 학술지
2014 .01
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
단호박된장소스 제조조건의 최적화 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .08
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
간장박 가수분해물로부터 풍미소스류 제조를 위한 반응향의 최적화
한국식품영양과학회지
2018 .12
Effects of Soy Sauce Koji and Commercial Proteolytic Enzyme on the Acceleration of Fish Sauce Production
한국식품과학회지
1989 .10
Evaluation of similarity between imitation crab sticks and real crab meat based on physical, chemical and sensory characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
저장(貯藏)간장의 생화학적(生化學的) 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1968 .01
Mineral and Amino Acid Analysis in Sauces for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Rapid Enzymatic Fermentation of Anchovy Sauce by Protease
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
진주담치 양념젓갈의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
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