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돈육 등심의 콜레스테롤 및 지질 산화에 전자선 조사, 포장 및 저장기간이 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
방사선 조사 및 포장방법이 생계육 및 조리계육의콜레스테롤 산화에 미치는 영향
한국축산학회지
2003 .01
오리고기의 포장방법이 냉장저장 중 육색과 지방 산화에 미치는 영향
한국가금학회지
2006 .03
전자선 조사와 저장기간이 우육의 콜레스테롤 산화물질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .12
재구성 스틱형 육포의 포장방법이 저장중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
가열방법과 포장조건이 칠면조육 패티의 저장중 지방산화와 콜레스테롤 산화물에 미치는 효과
한국축산학회지
2004 .01
염장조건이 굴비 가공 중 콜레스테롤 및 콜레스테롤 산화물 생성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2008 .02
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
포장방법에 따른 데침나물의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2012 .06
Influence of Cooking, Storage Period, and Re-heating on Production of Cholesterol Oxides in Chicken Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
Cholesterol Content and Formation of Oxidized Cholesterols in Processed Squids
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
전자선조사와 포장방법이 발효소시지의 냉장 저장 중 품질 특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2007 .01
전자선 조사와 저장기간이 식육의 콜레스테롤 7-유도체 산화률의 발생량에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .02
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