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중생 고품질 내병 다수성 벼 ‘영보(嶺寶)’
한국육종학회지
2019 .01
중생 고품질 내병 내도복 다수성 벼 ‘다보(多寶)’
한국육종학회지
2015 .01
완전미율이 높고 숙색이 좋은 벼 ‘상보(上寶)’
한국육종학회지
2020 .01
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
동할미 발생이 적은 고품질 중만생종 벼 ‘영진’
한국육종학회지
2021 .01
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
벼흰잎마름병 저항성 고품질 중생 벼 ‘해품’
한국육종학회지
2019 .01
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
벼 재배온도 상승에 따른 품종별 생육특성 구명
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Quality Characteristics of Sulgidduk According to Storage Periods by rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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