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Manufacturing of a High Functional Lentinus edodes Extract by Ultrasound Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Physicochemical Characteristics in the Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) Powder by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
신선도에 따른 표고 (Lentinus edodes) 에탄올 추출물의 폐암세포 증식 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
표고버섯가루 분말 첨가 식빵의 일반성분 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality Characteristics of Doenjang with Addition of Garlic during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Volatile Flavor Compounds of Shiitake mushroom (Lentinus edodes) by SPME-GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Antioxidant Activity of Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) Water Extract Cultivated in Smart Farm System and Its Quality Characteristics Effect in Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-obestic Effect of Lentinus edodes Extracts on 3T3-L1 Cell
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Tannin Reducing Effect and Change of Physicochemical Properties in Aronia Homogenate after Treatment with Liquid Cultured Lentinus edodes and Phellinus linteus mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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