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Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Ursolic acid Decreases the Proliferation of MCF-7 Cell-derived Breast Cancer Stem-like Cells by Modulating the ERK and PI3K/AKT Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
대기 중 CO₂ 농도의 상승에 대한 대두(Glycine max)의 광합성과 생장 반응 예측
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of multiplex PCR for the simultaneous detection of viruses in soybean (Glycine max)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Simultaneous Determination of isoflavones in Glycine max Merr. (var. Seoritae) extracts by HPLC-UV system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of estrogen receptor agonistic and antagonistic activities of natural substances using human breast cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Anti-inflammatory Effects of soybean [ Glycine max (L.) Merr.] sprouts on lipopolysaccharide-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Production of Isoflavone Extracts and BCAAs Enriched Products and Their Characterization of Estrogen-like Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative Untargeted Metabolomic Analyses of the Commercial Soybean Seeds (Glycine max L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
발아와 고압처리가 검정콩 사포닌 추출물의암세포주 증식억제에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
수분스트레스에 의한 대두(Glycine max) 잎의 광합성 및 광계Ⅱ 광화학적 활성의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Optimization of UHPLC/UV Conditions for the Simultaneous Determination of Isoflavones in Soybean Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Edible Plant Extracts Suppress Breast Cancer Stem Cell Survival and Proliferation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
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