지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Yanggaeng Added with Daebong Persimmon Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Rheological Properties of Dough and Quality of Breads with Commercial Bread Improving Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Pan Bread with Apple Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
떫은 감 ‘Daebong’, ‘Cheongdo-Bansi’의 외생에틸렌 처리 시 MAP 필름 종류별 탈삽에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
The Effect of Red Onion Powder Containing Peels on Quality Characteristics of Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Rheological and Tribological Properties of Agglomerated Potato Starch Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
Rheological Properties of Cookies Containing Taraxacum Coreanum Nakai Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
노지재배 비금도 섬초(시금치) 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .08
식품산업에서 물성분석장치의 활용 동향
식품과학과 산업
2018 .03
표고버섯가루 분말 첨가 식빵의 일반성분 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Modification of Rheological Properties of Cellulose Nanofibrils Suspension
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Evaluation of Rheological Properties of Pork Myofibrillar Protein Gel treated with various levels of Chickpea Powder with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
동결건조 갈색거저리 분말 첨가 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Effects of different drying method of Cranberry Bean Powder on Rheological Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
0