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Rheological Properties of Bread Containing Daebong Persimmon Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
수박무 가식부 분말 첨가 양갱의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2021 .12
저온숙성마늘 농축액을 첨가한 양갱의 품질특성과 항산화 효과
한국식품영양학회지
2017 .02
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Yanggaeng Added Garlic Extract Aging Low Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Production of Yanggaeng Prepared with Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical properties and antioxidant activities of yanggaeng added with different grape varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
떫은 감 ‘Daebong’, ‘Cheongdo-Bansi’의 외생에틸렌 처리 시 MAP 필름 종류별 탈삽에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Antioxidative Capacities and Physicochemical Properties of Yanggaeng Treated Corni Fructus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Physicochemical and Antioxidative Properties of Tempeh Added Yanggaeng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감 신품종 육성을 위한 경북지역 시범포 조성 및 운영
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Influence of green extraction technology on antioxidant properties of persimmon by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Properties of Yanggaeng with Added Tempeh Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
The Physicochemical Properties of Jeju Citrus Peels Treated Yanggaeng for Human and Companion Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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