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저온숙성마늘 농축액을 첨가한 양갱의 품질특성과 항산화 효과
한국식품영양학회지
2017 .02
수박무 가식부 분말 첨가 양갱의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2021 .12
Bacillus polymyxa YU-101 균이 생산하는 생물고분자의 이화학적 특성
산업식품공학
2019 .01
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Yanggaeng Added Garlic Extract Aging Low Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Yanggaeng Added with Daebong Persimmon Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of yanggaeng added with different grape varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and Antioxidative Properties of Tempeh Added Yanggaeng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Physicochemical Properties of Jeju Citrus Peels Treated Yanggaeng for Human and Companion Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidative capacities and physiochemical properties of cissus treated yanggaeng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidative Capacities and Physicochemical Properties of Yanggaeng Treated Corni Fructus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Observation of rheological properties of oleogels by different biopolymers and additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
동충하초 분말을 첨가한 양갱의 품질 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2023 .10
Physicochemical Properties of Yanggaeng with Added Tempeh Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Observation of Physicochemical Properties of Edible Oleogels by Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Preparation and Characterization of Stable Yuja Nanoemulsion using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
커피박 추출물 및 분말 첨가 양갱의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Effect of Surfactant and Cellulose Microcrystalline on Oleogels Formation Using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-oxidant Activity of Thinned-young Picnic Apple Extracts and Quality Characteristics of Red Bean Yanggaeng with Thinned-young Picnic Apple Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Preparation of Biopolymer Coated Yuja Nanocomplexes to Control Flavor Release
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
나한과 분말을 첨가한 양갱의 품질 특성
한국식품과학회지
2022 .10
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