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우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
중서부태평양 가다랑어(Katsuwonus pelamis)의 연령과 성장
한국수산과학회지
2015 .06
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Growth and Flowering Responses of Petunia to Various Artificial Light Sources with Different Light Qualities
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
건식 쌀가루 전용 뽀얀메 ‘한가루’
한국육종학회지
2019 .01
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparative study on the nutritional and sensory properties, and drying kinetics of two Nigerian rice cultivars
Food Science and Preservation
2024 .10
자포니카 장립종 장원형 벼 계통 개발 및 특성분석
한국육종학회지
2018 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
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