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Dietary effect of energy levels on growth performance and carcass characteristics of White Pekin duck over 21 days
한국축산학회지
2022 .05
An investigation of pathogenicity of duck circovirus in pekin duck
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effects of dietary energy and crude protein levels on growth performance, blood profiles, and carcass traits in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2019 .01
Evaluation of crude protein levels in White Pekin duck diet for 21 days after hatching
한국축산학회지
2020 .01
Effect of dietary energy levels and phase feeding by protein levels on growth performance, blood profiles and carcass characteristics in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2016 .01
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
EFFECT OF DIETARY CONCENTRATIONS OF ENERGY AND PROTEIN ON THE PERFORMANCE AND BEHAVIOR OF DUCKS
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Relationship among the use of food-related content, dietary behaviors, and dietary self-efficacy of high school students in Seoul and Gyeonggi areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimal methionine requirement of white pekin duck from hatch to twenty-one days of age
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
The impacts of dietary patterns on the gut microbiome environment: Focus on comparing a priori dietary indices and a posteriori dietary patterns
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
생애주기에 따른 식사의 질이 삶의 질에 미치는 영향 - 2013년~2016년 국민건강영양조사 자료이용 -
한국식품영양학회지
2021 .01
Public Standards for Dietary Ingredients and Dietary Supplement Products: What They Are and Why They Matter?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of dietary energy levels on growth performance in lactating sows and piglets
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Analysis of Dietary intake and Serum Lipid Levels of Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dietary Sodium to Potassium Ratio and the Incidence of Chronic Kidney Disease in Adults : A Longitudinal Follow-Up Study
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Dietary fat intake and body weight regulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of the Duck Skin on Quality Characteristics of Duck Hams
한국축산식품학회지
2017 .01
노인 대상 영양교육이 식생활지식, 태도 및 행동에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2023 .04
일부 중학생의 단 식품류 섭취에 영향을 미치는 요인 분석
한국식품영양학회지
2015 .08
Effects of dietary energy level on performance, blood parameters, and foot pad lesions of broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
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