지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effective Purification of Ginsenosides from Cultured Wild Ginseng Roots, Red Ginseng, and White Ginseng with Macroporous Resins
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
토양세균군집과 산양삼 생육특성 간의 상관관계 연구
환경생물
2019 .01
Simultaneous quantification of 37 ginsenosides in red ginseng liquid, white ginseng and sayang wild ginseng by UPLC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2012 .11
Comparison of Ginsenosides in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer)
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2013 .11
인삼 첨가 비율 및 첨가 시기에 따른 인삼 약주 품질 특성
동아시아식생활학회지
2011 .04
Effects of Ages on the Chemical Characteristics of Korean Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) Seed Oil
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2010 .05
Genetic characterization of the behavioral diversity using a series of wild derived mouse strains
한국유전체학회 Conference
2002 .01
Migration Route of Korean Wild Mouse
한국유전체학회 Conference
2005 .01
Screening for Ginseng-fermenting Microorganisms Isolated from Red Ginseng Extract
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Screening for Ginseng-fermenting Microorganisms Isolated from Red Ginseng Extract
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
홍삼첨가에 따른 증편의 품질특성
한국식품조리과학회지
2005 .01
레몬홍삼과편의 홍삼 배합비에 따른 관능적.텍스쳐 특성
한국식품조리과학회지
2006 .01
New Saponin from Korean Ginseng Seed Extract
한국분석과학회 학술대회
2012 .11
Genetic diversity of wild and farmed black sea bream populations in Jeju
Animal cells and systems
2010 .01
백삼, 홍삼, 흑삼 분말을 이용한 양갱 제조 및 품질 특성
동아시아식생활학회지
2013 .02
Change of Ginsenoside Profiles in Processed Ginseng by Drying, Steaming, and Puffing
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Growth and Eco-Physiological Characteristics of Panax ginseng Grown under Three Different Forest Types
식물학회지
2004 .01
Antioxidant Effects of Raw Ginseng, Soft Red Ginseng, and Red Ginseng Sap
생명과학회지
2020 .09
인삼을 첨가한 호박쿠키의 이화학적 및 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2006 .01
0