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Cholesterol Determination in Seed and Processed Products and Meats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[특집 : 콜레스테롤과 현대인의 건강] 식품중 콜레스테롤 산화물의 생성
식품산업과 영양
2000 .08
튀김온도에서 가열한 우지 중의 콜레스테롤 산화 생성물
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Developing Cholesterol Reducing Food Products with Phytosterols: Processing and Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Management for High Quality Drone Products
한국양봉학회 학술대회 자료집
2009 .01
Determination of Cholesterol in Milk and Dairy Products by High-Performance Liquid Chromatography
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
The Functional Effects and Uses of Bee Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Functional Products of Bio-resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The Anticancer Treatment Role of Natural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Vitamin B12 Content of Cereal Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Oxidation Products, Acute Toxicity and Estrogenic Activity for Heterogeneous Fenton Oxidation of Bisphenol A
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Natural Products-Based Strategy for Heart Function Enhancement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[S1-2] Developing Soybean-based Products : Current Status and Future Direction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P9-28] The Plans to Market Traditional Korean Beverages as Take-Out Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S14-2] Improvement of Health Functions of Ginseng Products by Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Analysis of Vitamin B6 Derivatives in Fish Products and Method Validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of a Multi-Residue Method for 4 Avermectins in Animal Products by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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