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There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
해조성분 강화 기능성소금에 대한 연구
한국식품과학회지
2007 .04
[S8I-3] Salt and Hypertension
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
소금의 종류별 미네랄 함량과 외형구조 비교연구
한국식품영양과학회지
1998 .06
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
대체염을 이용한 저염 김치의 발효특성
한국식품과학회지
2002 .08
한국산 꽃소금과 천일염의 이화학적 특성 및 미생물 분석
한국식품영양과학회지
2013 .07
Influence of Heat Treatment on the Physicochemical Property and Mineral Composition of Various Processed Salts
Food Science and Biotechnology
2008 .10
습식분해 및 직접용해법에 따른 천일염 중 무기성분 함량 비교
Food Science and Preservation
2011 .12
[S2-2] Superiority of Korean Solar Salt and Physiological Effects of Chitosan Salt in Human Body
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
감압 및 절임방법에 따른 돔배기의 품질변화
Food Science and Preservation
2009 .12
만기분만과 조기분만 산모의 임신 중 건강관련요인과 식습관에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
2008 .01
[P10-127] Physiological effects of Korean solar salt and its processed salts on rats with liver injury induced by CCl₄
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
해양심층수염, 천일염 및 정제염을 이용한 참외절임시 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2003 .08
[P3-67] Manufacture of Chungyang Red Pepper Salt with Korean Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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