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가정내 음식물 쓰레기 감량을 위한 소비자 특성별 행위와 요인분석
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .06
Characteristics of food waste: water and salinity contents
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
학교급식 음식물쓰레기에 대한 인식 및 잔반율 영향 요인 분석 - 경남지역 초등학교를 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2012 .01
Isolation and Characterization of Useful Bacteria for Food Waste Decomposition from Korean Traditional Nuruk and Food Waste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Animal Waste Addition on Food Waste Compost under Co-composting
한국토양비료학회지
2017 .12
일부 학교급식 잔반에서 발생하는 영양손실에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
2002 .01
The Effect of Food Waste Compost and Livestock Manure on Chinese Cabbage (Brassica rapa var. glabra) Growth
한국토양비료학회지
2017 .12
남은 음식물을 첨가한 펠렛사료가 오리의 생산성 및 육질에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2001 .11
국가표준식품성분표 개정을 위한 동물성 식품 비타민 B12 분석 및 검증
한국식품과학회지
2020 .08
Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Traditional Fermented Foods and Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식생활의 전통성 유지 측면에서 1995년과 2001년의 학교급식 식단 비교 분석연구
대한영양사협회 학술지
2003 .01
전북지역 공립학교에서의 음식물쓰레기 처리에 관한 실태
대한영양사협회 학술지
2008 .01
Validation of Pantothenic Acid Assay (Vitamin B5 in Marine Food) for Update of National Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
폐지활용율은 이렇게 해야만 높아진다 ( Measures to Increase the Recovery Rates of the Waste Paper )
펄프·종이기술
1994 .03
산업폐수의 처리 및 이용에 관한 연구 -(제 1 보) 효모균주의 분리와 이에 의한 유기성폐수의 처리에 관하여-
Applied Biological Chemistry
1977 .01
원자력 발전소 온배수 이용 농산물에 대한 소비자 인식조사
한국유기농업학회지
2018 .01
Evaluation of the Korean National Food Composition Tables
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
[P9-24] A Study on Food-waste Management of Public Schools in Jeonbuk Province
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparing the composting characteristics of food waste supplemented with various bulking agents
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
영양교육이 음식물쓰레기 감량화에 미치는 효과
대한영양사협회 학술지
2007 .01
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