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미국밀과 호주밀의 제면성 비교
한국식품과학회지
1993 .06
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
국산밀 품종의 밀가루 특성과 가공적성 I. 밀가루 특성
한국육종학회지
2010 .01
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
Properties of Flours Prepared from Steamed Brown Rice after Soaking and Sprouting and Wheat Flour Mixtures with Them
Food Science and Biotechnology
2003 .02
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
흑미가루를 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2002 .04
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
Air Classification of Barley Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .03
Discriminant analysis of grain flours for rice paper using fluorescence hyperspectral imaging system and chemometric methods
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
메밀복합분을 이용한 제면 특성
한국식품영양과학회지
1999 .04
Characteristics of Snack-like Products from Twin-screw Extrusion of Corn Flour or Wheat Flour Blended with Tuna Flesh
Food Science and Biotechnology
2004 .04
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