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민태(Johnius belengeri) frame 단백질 가수분해물의 인산화에 의한 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1999 .01
Influence of Mixed Protein Hydrolysates on the Growth and Viability of Chinese Hamster Ovary Cells
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Functionality and Physical Characteristics for Enzymatic Hydrolysate of Carrageenan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
단백질 분해효소 종류에 따른 콩 가수분해물의 특성
Food Science and Preservation
2005 .10
Improved Functional Characteristics of Whey Protein Hydrolysates in Food Industry
한국축산식품학회지
2015 .01
Production of enzymatic hydrolysates with antioxidant activity from rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
단백질 가수분해물을 이용한 식품 내 소금 저감화
식품과학과 산업
2018 .12
The Effects of Mechanically Deboned Chicken Hydrolysates on the Characteristics of Imitation Crab Stick
한국축산식품학회지
2014 .01
2단계 막반응기에서 연속적으로 생산된 어피젤라틴 가수분해물의 기능성
Applied Biological Chemistry
1994 .01
대구 Frame 단백질 가수분해물을 이용한 효소분해간장의 제조
한국식품영양과학회지
2000 .08
Supplementation of Pork Patties with Bovine Plasma Protein Hydrolysates Augments Antioxidant Properties and Improves Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of the Whey Protein Hydrolysates of Various Protein Enzymes on the Proliferation and Differentiation of 3T3-E1 Osteoblasts
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Nutritional Value and Bioactive Properties of Enzymatic Hydrolysates prepared from the Livers of Oncorhynchus keta and Oncorhynchus gorbuscha (Pacific Salmon)
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
유단백질 가수분해에 의해 생성된 저분자 Peptides의 항산화 활성
한국축산식품학회지
2009 .01
[P10-185] The optimum reaction for the production of the functional oyster hydrolysates by enzymatic hydrolysis and acid hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nutritional Compositions of Ray and Effects of Steaming on Antioxidative Activities of Ray Hydrolysates
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Biofunctional activities of the enzymatic collagen hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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