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Protective Effects of Red Ginseng Extract on Cadmium-induced Hepatic Toxicity in Rats
고려인삼학회 학술대회
2011 .04
아토피피부염 환자에서 혈중 케모카인 농도와 SCORAD 점수의 상관관계
Allergy Asthma & Respiratory Diseases
2007 .01
인진호탕가웅담(茵蔯蒿湯加熊膽)의 경구투여(經口投與)가 $CCl_4$ 투여(投與)로 유발(誘發)된 간경변(肝硬變)에 미치는 영향(影響)
대한한의학방제학회지
2001 .01
Protective effect of Korea Red Ginseng in the oxidative injury by lead Poisoning
고려인삼학회 학술대회
2010 .05
Enhanced Protective Effect of Ultrafine Particles of Red-Ginseng against Phenanthrene-induced Cell Damage
Journal of Ginseng Research
2009 .12
한국산 및 외국산 홍삼의 사포닌 및 무기물 성분 비교
Journal of Ginseng Research
2002 .09
가미청간탕(加味淸肝湯)의 보간작용(補肝作用)에 대(對)한 실험적(實驗的) 연구(硏究)
논문집 : 대전대학교 한의학연구소. 한의학편
2001 .01
홍삼과 백삼의 비교 고찰
Journal of Ginseng Research
2005 .03
홍삼복합제의 보간작용에 대한 연구
동의생리병리학회지
2001 .04
CCl₄에 의한 간손상 정도 차이에 따른 Xylene 대사 변동
Toxicological Research
1999 .09
건율제조탕이 CCl로 유발(誘發)된 간손상(肝損傷) 백서(白鼠)에 미치는 영향(影響)
사상체질의학회지
2004 .01
Protective Effect of Korean Red Ginseng Against Dichromate Toxicity
International Symposium on Ginseng
1990 .07
알코올과 CCl4 동시투여에 의한 간경변 유도와 저용량 LPS의 간손상 보호효과
Clinical and Molecular Hepatology
2002 .01
Protective Effect of Anthocyanins against the Hepatotoxicity of Carbon Tetrachloride in Rats
Laboratory Animal Research
2008 .09
알톨 대사에 미치는 인삼의 영향
약학회지
1984 .01
The contents of ginsenosides and amino sugars in red ginseng, inside white red ginseng, and inside and outside white red ginseng
고려인삼학회 학술대회
2009 .12
Ginseng essence, a medicinal and edible herbal formulation, ameliorates carbon tetrachloride-induced oxidative stress and liver injury in rats
Journal of Ginseng Research
2017 .07
Clinical Effects of Korean Ginseng, Korean Red Ginseng, Chinese Ginseng, and American Ginseng on Blood Pressure in Mild Hypertensive Subjects
대한한의학회지
2006 .12
Anti-hyperlipidemic Effects of Red Ginseng Acidic Polysaccharide from Korean Red Ginseng
고려인삼학회 학술대회
2010 .05
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