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환경생물
2015 .01
Floral Visitors and Nectar Secretion of the Japanese Camellia, Camellia Japonica L.
Korean journal of biological sciences
2003 .01
Prevalence of Antibiotics in Nectar and Honey in South Tamilnadu, India
Integrative biosciences
2006 .01
Xanthan Gum Production from Hydrolyzed Rice Bran as a Carbon Source by Xanthomonas spp.
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
Bioconversion of Citrus unshiu peel extracts with cytolase suppresses adipogenic activity in 3T3-L1 cells
Nutrition Research and Practice
2015 .12
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Nutrition Research and Practice
2015 .12
Bioconverted Jeju Hallabong tangor (Citrus kiyomi × ponkan) peel extracts by cytolase enhance antioxidant and anti-inflammatory capacity in RAW 264.7 cells
Nutrition Research and Practice
2016 .04
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Nutrition Research and Practice
2016 .04
Development of Squash Sikhye Added with Retrograded Rice Flour Containing Resistant Starch Using Response Surface Methodology and Quality Comparison with Commercial Beverages
한국식품조리과학회지
2014 .01
봉선화 꽃외화밀 생산에 곤충 초식이 미치는 영향
한국습지학회지
2018 .01
가열 조건을 달리한 단호박 페이스트와 검 종류별 단호박 라떼의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Gums 물질을 첨가한 홍삼생면의 품질특성과 저장성
한국식품조리과학회지
2009 .01
다래를 이용한 발효주의 제조 및 이화학적 특성
한국미생물·생명공학회지
2013 .01
네발나비과 나비류의 계대사육법 체계확립
한국응용곤충학회지
2005 .01
먹이식물·흡밀식물·식생이 나비 군집에 미치는 영향
한국응용곤충학회지
2012 .01
한천을 이용한 Gum Paste 에 관한 연구
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2004 .10
단호박을 이용하여 제조한 넥타형 음료의 품질특성
한국식품조리과학회 학술대회지
2005 .01
찐밤 paste를 사용한 양갱의 품질 특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2016 .11
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