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The Functional Properties of Doenjang
한국미생물학회 학술대회논문집
2005 .05
지역별 전통된장과 개량된장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different Types of Salt
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
된장의 지용성ㆍ수용성추출물에 대한 갈색 특성 및 항산화 효과
한국식품조리과학회지
2002 .01
버섯첨가된장의 맛성분 조성
한국지역사회생활과학회지
2002 .03
뿌리채소 분말을 첨가한 된장의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .08
된장 숙성 중 지질의 변화 및 카보닐 화합물의 함량 변화
한국식품조리과학회지
1994 .01
추출 용매와 분석 기법에 따른 된장의 유리아미노산 비교
한국식품조리과학회지
2007 .01
눈꽃과 번데기 동충하초 첨가 식빵의 저장기간과 온도에 따른 관능적.기계적 특성 비교
한국식품조리과학회지
2002 .01
눈꽃동충하초(Paecilomyces japonica)를 이용한 민속주의 제조 및 생리 기능성
한국균학회지
2002 .01
된장 제조를 위한 바로 사용 종균의 개발
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
시판 된장 첨가가 스폰지 케이크 제조에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2004 .01
동충하초를 첨가한 식빵의 품질 특성 ( Quality Characteristics of Bread Added with Concentrations of Paecilomyces japonica Powder )
동아시아식생활학회지
2001 .04
Optimization of Vitamin D₂ Production using Enoki Mushroom Powder and the Preparation of Doenjang using the Powder
동아시아식생활학회지
2018 .02
Bacterial Community Migration in the Ripening of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Food
Journal of Microbiology and Biotechnology
2014 .01
비파 분말을 첨가한 매작과의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2012 .08
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
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