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이용수
2019
ABSTRACT
서론
연구방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
REFERENCES
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건조 우엉 첨가 간장의 품질 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2021 .06
뿌리채소 분말을 첨가한 된장의 페놀성 물질의 조성, 함량 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2021 .02
지역별 전통된장과 개량된장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different Types of Salt
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
우엉분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
우엉을 첨가한 찹쌀 다식의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2016 .02
된장 제조를 위한 바로 사용 종균의 개발
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Optimization of Vitamin D₂ Production using Enoki Mushroom Powder and the Preparation of Doenjang using the Powder
동아시아식생활학회지
2018 .02
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Geographic identification of roasted burdocks by electronic tongue
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Dynamics of Microbial Communities and Metabolites of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Paste, during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
된장과 청국장 첨가가 강력분의 물성 변화에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2015 .06
Development of method to discriminate the geographical origin of lotus root using XRF with multivariate data analysis
한국분석과학회 학술대회
2021 .05
POLYNOMIAL REPRESENTATIONS FOR n-TH ROOTS IN FINITE FIELDS
대한수학회지
2015 .01
Comparison of Microbial Community Using Traditional Fermented Doenjang and Gochujang Products Produced in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
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Nutrition Research and Practice
2015 .12
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