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Effects of Ethanol Extracts of Bacillus polyfermenticus SCD on the Storage Stability of Emulsion Type Sausage
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Effects of Ethanol Extract of Bacillus polyfermenticus SCD on the Physicochemical Properties of Cooked Ground Pork during Storage
한국축산식품학회지
2008 .01
Antioxidant Activity of Partially Purified Extracts Isolated from Bacillus Polyfermenticus SCD Culture
Food Science and Biotechnology
2006 .06
쑥 분말 첨가 소시지의 이화학적 및 저장 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Cytotoxic Effect of Partially Purified Substances from Bacillus polyfermenticus SCD Supernatant toward a Variety of Tumor Cell Lines
Food Science and Biotechnology
2007 .02
한국형 고추장 양념 돈육포의 미생물학적, 이화학적 및 관능적 품질 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
Changes of TBARS, VBN and Pathogens on Vacuum Packed Pork during Storage after Aging with Korean Traditional Sauces
한국축산식품학회지
2006 .01
정어리유의 급여가 계육의 저장성 및 가공 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Influence of Functional Food Containing Bacillus polyfermenticus SCD on Lipid and Antioxidant Metabolisms in Rats Fed a High-Fat and High-Cholesterol Diet
Food Science and Biotechnology
2005 .12
냉장온도에서 햄과 소시지의 저장수명에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
홍삼추출물 첨가가 저염, 저지방 돈육 소시지의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2011 .01
사료내 생균제, 일라이트, 활성탄 및 목초액의 첨가가 닭 다리육의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
간장, 고추장 및 된장 양념으로 발효시킨 함기포장 돈육의 저장기간 동안 품질 특성
한국축산학회지
2005 .01
Growth and Antioxidant Production of Bacillus polyfermenticus SCD in Whey Protein Concentrate (WPC)-based Medium
한국축산식품학회지
2008 .01
미트패티에 아질산 대체제로서의 토마토분말 효과
한국축산식품학회지
2009 .01
[P10-49] Effect of probiotic Bacillus polyfermenticus SCD on lipid and antioxidant status in healty young male
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Changes of Vacuum Packed Pork Quality during Storage after Aging with Korean Traditional Sauces
한국축산식품학회지
2006 .01
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of Bacillus polyfermenticus SCD and Its Bacteriocin on MNNG-induced DNA Damage
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Effects of Crude Proteases Extracted from Bacillus polyfermenticus on Tenderizing Pork Meat
한국축산식품학회지
2011 .01
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