지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
돈분의 2단계 혐기발효시 산생성 단계에서의 유기물 부하율과 체류시간에 따른 휘발성지방산의 생산량
축산시설환경학회지
1998 .01
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Microbes for High Temperature Fermentation and the Effect of High Temperature Fermentation of Soy
Food Science and Biotechnology
2003 .08
[P6-27] Complete Degradation of Soybean Protein by Three-Step Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Red Ginseng Product Fermented by Two-step Fermentation Process and Method of Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
3단 발효에 의한 메주 제조방법
한국식품과학회지
2002 .06
[P5-76] Production of functional materials by fermentation of Korean medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P6-28] Change in Major Allergens of Soybean Protein by Three Step Fermentation Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
양돈용 발효사료의 발효조건 설정 연구
축산시설환경학회지
2012 .01
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
사과식초 제조를 위한 사과주스의 알코올발효 특성 모니터링
Food Science and Preservation
2011 .12
Chemical properties of liquid swine manure for fermentation step in public livestock recycling center
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Delay of Ginseng Wine Fermentation : The Effects of Ginseng Extrusion Temperature, Sugar Source, Fermentation Temperature, and Diammonium Phosphate on the Fermentation
Food Science and Biotechnology
2007 .10
0