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[P6-28] Change in Major Allergens of Soybean Protein by Three Step Fermentation Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
3단계 발효에 의한 콩 알레르기성의 저하
한국식품영양과학회지
2012 .08
한국산(韓國産) 대두(大豆)의 단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)); 여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 대두단백질(大豆蛋白質)의 분석(分析)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
Cholesterol Lowering Activity of Soybean Protein
식품과학과 산업
1993 .06
High Temperature Soybean Fermentation Using Microbial Strains Isolated at High Temperatures
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Effects of Soaking Solution on Molecular Properties, Solubility, Liquid Holding Capacity, and Viscosity of Soybean Proteins during the Chongkukjang Fermentation
Food Science and Biotechnology
2004 .12
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
돈분을 이용한 혐기발효시 최대의 메탄생성을 위한 2단계 제어의 효과
축산시설환경학회지
1998 .01
Change of Antioxidant Activities during Cheonggukjang Fermentation by Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Kanjang From 4-type Soybean Cultivar During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
In vitro Antioxidant Effect of Deonjang, Korean Traditional Soybean-Fermented Product, During the Fermentation and Aging process from Steamed Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Inheritance of P34 Allergen Protein in Mature Soybean Seed
한국육종학회지
2011 .01
Fermentation Potentiates the Anti-Osteoporotic Effect of Soybeans.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
콩잎 김치의 숙성에 미치는 소금농도의 효과
Food Science and Preservation
2003 .12
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Changes in the Physicochemical and Sensory Characteristics of Traditional Soybean Pastes During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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