지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
곰팡이 발효소시지의 숙성에 따른 기호적 품질 특성의 변화
한국축산식품학회지
1998 .01
발효소시지의 생산과 미생물적 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Lipolytic Changes in Fermented Sausages Produced with Turkey Meat: Effects of Starter Culture and Heat Treatment
한국축산식품학회지
2014 .01
Evaluation of Fermented Sausages Manufactured with Reduced-fat and Functional Starter Cultures on Physicochemical, Functional and Flavor Characteristics
한국축산식품학회지
2014 .01
Effect of Rice Bran and Wheat Fibers on Microbiological and Physicochemical Properties of Fermented Sausages during Ripening and Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
In situ test of Starter Candidate for the Production of Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-27] Chracterizations of Fermented Sausage Starters Isolated from Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Foods on the Microbiological Properties of Fermented Sausages
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Characterization of fermented sausages using Lactobacillus plantarum MLK 14-2 as starter culture
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effects of Six Different Starter Cultures on Mutagenicity and Biogenic Amine Concentrations in Fermented Sausages Treated with Vitamins C and E
Food science of animal resources
2019 .01
ERRATUM : Evaluation of Fermented Sausages Manufactured with Reduced-fat and Functional Starter Cultures on Physicochemical, Functional and Flavor Characteristics
한국축산식품학회지
2014 .01
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Foods on the Physico-Chemical Properties of Fermented Sausages
Food Science and Biotechnology
1997 .06
김치 발효소시지가 미생물학적 안정성에 미치는 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Application of Baechu-Kimchi Powder and GABA-Producing Lactic Acid Bacteria for the Production of Functional Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2017 .01
녹차 추출물의 첨가 수준이 김치 발효 소시지의 젖산균, 산화안정성 및 향기에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of Kimchi Powder or Lactobacillus plantarum Added Fermented Sausages on Serum Lipid and Cholesterol Levels in Rats
한국축산식품학회지
2013 .01
0