지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
꿩의 생산기술 현황과 생산전망
한국가금학회지
1996 .09
농장 사육 꿩고기의 육질 및 가공제품의 물성과 관능특성
한국축산식품학회지
2004 .01
효소에 의한 꿩고기 가수분해물의 제조
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .06
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Changes in Nucleotide Compounds, and Chemical and Sensory Qualities of Duck Meat during Aging at 0℃
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
기능성소재 연구 및 식육제품에의 적용-총설
동물생명과학연구
2010 .06
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
An Evaluation of Meat Characteristics and Fatty acid Composition of Chicken and Duck Breast and Leg Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
꿩고기 및 그 加工品에 대한 市場性 및 經營戰略
Korean Journal of Agricultural Science
1991 .12
꿩고기 가공제품의 저장중 미생물과 휘발성 염기태질소의 변화
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
국내 유통 식육 및 식육가공품에서 축종감별을 위한 PCR 및 ELISA 검사법 검증
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
0