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Applied Biological Chemistry
1979 .01
인삼 Saponin에 관한 연구 : 人蔘各部位 및 市販人蔘茶의 Saponin 組成에 대하여
한국식품과학회지
1977 .03
한국인삼(韓國人蔘)의 Saponin에 관(關)한 연구(硏究) [제1보(第一報)] - Saponin fraction별(別) 정량방법(定量方法)에 관(關)하여 -
Applied Biological Chemistry
1976 .01
High-speed countercurrent chromatography를 이용한 인삼 saponin의 대량 분리 농축
한국식품과학회지
2004 .06
Comparison of Red Ginseng Ratio and Saponin Contents from Panax ginseng C. A. Meyer and Panax quinquefolium L.
한국육종학회지
2007 .01
한국인삼(韓國人蓼)의 Saponin에 관(關)한 연구(硏究)제2보(第二報)-인삼지상부(人蔘地上部) Saponin함량(含量)에 관(關)하여-
Applied Biological Chemistry
1977 .01
Effects of Phosphorus and Zinc Application on Growth and Chemical Composition of Pistachio Seedlings
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .02
[S13-4] Pharmacokinetics and Bioavailability of Ginseng Saponins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-37] Comparative study on crude saponins from Korean Mountain Grown Ginseng Adventitious Root and Red Ginseng on Relaxation of Isolated Rat Aorta
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Saponin Fractions of White Ginseng and Red Ginseng Suppress Triglyceride Synthesis in 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
인삼(人蔘)의 근(根), 엽(葉) 및 경(莖)의 사포닌 추출과정중(抽出過程中) 지용성(脂溶性) 용매류(溶媒類)의 정제효과(精製效果)
Applied Biological Chemistry
1987 .01
High CO₂ Controlled Atmosphere Storage of Korean Ginseng Roots
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .02
Monitoring and Optimization of Microwave-assisted Extraction for Total Solid, Crude Saponin, and Ginsenosides from Ginseng Roots
Food Science and Biotechnology
2004 .06
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