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Biological Properties of Protoplasts Produced by Sucrose-induced Autolysis of Clostridium saccharoperbutylacetonicum
한국식품과학회지
1978 .06
大韓綜合食品(株)
식품과학과 산업
1978 .03
저장 온도와 시간이 신선한 돈육 삼겹 부위로부터 추출한 휘발성 화합물의 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Spray Characteristics of Butanol as Alternative Fuel in Diesel Engine
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effect of Organic Compounds With Different Functional Groups(acetaldehyde, acetic acid, acetone, and acetonitrile) in Various Korean Weeds on Human Electroencephalographic Activity
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .03
Testing Efficiency for Anti-Wrinkle Cosmetic by using n-Butanol Fraction of Astragalus
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
[P5-42] Clostridium perfringens과 Clostridium difficile 균에 대한 부추의 항균 활성 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Clostridium botulinum and Its Control in Low-Acid Canned Foods
Food Science and Biotechnology
2006 .08
흑미 색소물질에 함유된 페놀화합물의 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2003 .08
β-Glucuronidase 생산 인체장내 Clostridium sp의 분리·동정
한국식품과학회지
1999 .10
Quantitative Changes of Polyphenol Compounds in Mulberry Fruits during the Alcoholic and Acetic Acid Fermentations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Streptomyces sp. LAM-593이 생산하는 수용성 항진균성 항생물질
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Leuconostoc mesenteroides SM 젖산균 발효를 통한dextran과 mannitol 강화 단호박 발효물 생산
Food Science and Preservation
2016 .10
한국과 일본 시판김치제품의 화학적 및 미생물학적 비교분석
한국식품과학회지
2012 .04
Clostridium ljungdahlii의 의한 에탄올 생산 과정 중 미생물에 의한 13CO 이용 추적
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .10
기술정보-클로스트리디어
월간양계
2006 .01
Clostridium difficile: 새로운 식중독 세균의 출현?
Safe Food
2013 .01
Yam root extract (water, ethanol, butanol, hexane) promotes collagen and alkaline phosphate in MC3T3-E1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
칡잎蛋白質의 分離 및 그 性質에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1985 .11
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