지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Differentiation of Deboned Fresh Chicken Thigh Meat from the Frozen-Thawed One Processed with Different Deboning Conditions
한국축산식품학회지
2014 .01
Mitochondrial Malate Dehydrogenase 활성을 이용한 냉장우육과 냉동우육의 판별법 개발
한국식품영양과학회지
2005 .12
해동육과 신선육으로 제조한 훈연 오리 가슴육의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
Detection of Meat Origin (Species) Using Polymerase Chain Reaction
한국축산식품학회지
2013 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
계육 특이항체를 이용한 원료육 단백질의 검색
한국축산식품학회지
1998 .01
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
요구르트가 신선계육의 저장기간 동안 미생물학적 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Effects of Cryoprotectants on the Quality Property of Chicken Surimi from Spent Layer Meat during Frozen Storage
Food Science and Biotechnology
2002 .10
시판냉장, 냉동 및 포장육 중 식중독균의 분포 및 혈청형
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
An Evaluation of Meat Characteristics and Fatty acid Composition of Chicken and Duck Breast and Leg Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
0