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경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한국의 상업적 양송이 균주의 유전적 다양성 및 집단 구조
한국버섯학회지
2019 .01
갈색양송이 인지도 제고를 위한 소비 성향 분석
한국버섯학회지
2019 .01
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
양송이의 새로운 복토재료에 관한 연구
한국버섯학회지
2018 .01
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Content of structural amino acids in mushroom (Agaricus bisporus) by different cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
양송이 신품종 '단석1호'의 육성 및 특성
한국버섯학회지
2018 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
백색 양송이 신품종 '도담' 육성
한국버섯학회지
2018 .01
Growth Modeling of Escherichia coli O157:H7 in Button Mushroom Based on Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
양송이 전용 유통 용기 개발
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Qualitative and Quantitative Traits to Identify Different Chinese Jujube Cultivars
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
톱밥과 계분을 이용한 새로운 양송이 재배방법
한국버섯학회지
2016 .01
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
Regional Comparison of Targeted Phenolic and Fatty Acid Profiling in Agaricus bisporus Mushroom in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
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