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한국식품영양학회지
2018 .01
Analysis of Qualitative and Quantitative Traits to Identify Different Chinese Jujube Cultivars
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
파종시기에 따른 중북부 지역 재배 녹두 품종의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
국내산 두류 품종에 대한 품질 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Disease resistance of soybean lines/cultivar collected from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
A Targeted Metabolomics Approach to Understand Differences in New Early-to Mid-Season Apple Cultivars and Traditional Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
복숭아 ‘유명’ 유래 품종들에 대한 과실 성숙일수 구분 마커 개발
한국육종학회지
2022 .09
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Sausage Manufactured by Different Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of Roasting Time on Physicochemical Characteristics of Maize Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study on consumer acceptance of grape cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Current Status of Research on Improving Apple Cultivar Development in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Growth and Fruit Characteristics of New Grape Cultivars in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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