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Physicochemical Meat Quality, Fatty Acid and Free Amino Acid Composition of Strip loin, Chuck Tender, and Eye of Round Produced by Different Age Groups of Hanwoo Cow
한국축산식품학회지
2013 .01
한우육의 육질등급 및 부위 별 지방산 조성 비교
한국축산식품학회지
2010 .01
한우수소의 부위별 Calorie, Cholesterol, 유리아미노산, 핵산관련물질 및 지방산조성
한국축산식품학회지
2007 .01
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
인진쑥 첨가 비육돈의 식육 성분 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
소금과 아질산염 처리수준이 자연숙성 건염햄의 지방산 조성, 유리아미노산, 미생물수 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
초음파 처리가 튀김 닭고기의 품질, 아미노산 및 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
육성기의 티머시 건초 조사료 급여가 거세 한우의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
한우, 앵거스 및 화우 교잡종의 등심내 콜레스테롤 함량 및 지방산 조성 비교
한국축산학회지
2008 .01
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
한우고기와 호주산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
Differences in the Taste-active Compounds between Hanwoo Longissimus and Semitendinosus Muscles and Its Comparision with Angus Longissimus Beef Muscle
한국축산식품학회지
2013 .01
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
참깻묵이 거세 한우의 비육성적과 등심의 지방산 조성, 유리 아미노산 함량및 관능평가에 미치는 영향
한국축산학회지
2013 .01
Effects of Raising Altitude on the Fatty Acid Composition, Aroma Pattern, Color, and Oxidative Stability of M. Longissimus from Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2009 .01
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