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Characteristics of pork belly consumption in South Korea and their health implication
한국축산학회지
2015 .01
Influence of Measurement Locations on Meat Quality Characteristics of Pork belly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Breeding potential for pork belly to the novel economic trait
한국축산학회지
2023 .01
Interleukin 4 유전자형과 삼겹살 특성과의 연관성 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
돼지 도체등급과 삼겹살·목심 제품의 유형별 연계성 조사
축산식품과학과 산업
2018 .01
Study on the reduction of heterocyclic amines by marinated natural materials in pork belly
한국축산학회지
2022 .11
표고버섯대를 활용한 식물성 삼겹살 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Assessing the relationship between muscle-to-fat ratio in pork belly and Boston butt using magnetic resonance imaging
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .06
Analysis of the electrical properties of pork to discriminate between fresh and frozen/thawed pork
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Associations of FABP3 genotypes with Pork Belly Traits in Landrace pigs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis on difference of consumer’s evaluation on visual features of pork cuts
한국축산학회지
2021 .01
GC-MS/MS를 활용한 삼겹살 중 잔류농약 다성분 동시분석법 확립
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Comparison of Meat Quality Characteristics of Wet- and Dry-aging Pork Belly and Shoulder Blade
한국축산식품학회지
2018 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Changes in Sensory Compounds during Dry Aging of Pork Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
국가표준식품성분표 개정을 위한 국내산 돈육의 부위별 비타민 B12 함량 분석
Food Science and Preservation
2017 .11
KAPE연구 - 돼지 도체등급과 삼겹살·목심 제품 유형별 연계성 조사
KAPE누리
2018 .01
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
식품소비행태조사를 이용한 수입산 돼지고기 섭취의향 결정요인 분석
한국식품영양학회지
2024 .06
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
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