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Developmental characteristics and genetic diversity of the two-spotted cricket Gryllus bimaculatus De Geer, 1773 (Orthoptera: Gryllidae) in South Korea
International Journal of Industrial Entomology
2022 .12
재래간장으로부터 분리한 Bacillus subtilis를 이용하여 제조한 렌틸콩 청국장의 개발
한국식생활문화학회지
2017 .01
Bacillus subtilis 균주로 발효한 죽순발효액의 품질특성
한국식생활문화학회지
2015 .01
Safety evaluation of cricket(Gryllus bimaculatus) extract in Sprague-Dawley rats
International Journal of Industrial Entomology
2016 .01
저염 오이지의 최적 발효기간에 대한 연구
한국식생활문화학회지
2019 .01
to be 소절과 [±strong voiceP]
영어영문학연구
2022 .05
Effect of pH values and inoculation amounts for a-glucosidase inhibitory activity in mulberry leaf fermentation
International Journal of Industrial Entomology
2017 .01
SCAT2와 전문가에 의해 분류된 사상체질별 BMI 및 식품선호도 분석
한국식생활문화학회지
2018 .01
Lactobacillus plantarum으로 발효한 천년초 선인장 열매의 발효특성 및 in vitro 항비만 효과
한국식생활문화학회지
2019 .01
Aspergillus oryzae로 발효한 자색당근을 첨가한 발효유의 품질 및 관능 특성에 관한 연구
한국식생활문화학회지
2015 .01
으뜸도라지 막걸리의 저장기간별 품질특성 및 항산화활성
한국식생활문화학회지
2018 .01
Characterization of DNJ production for large-scale fermentation of mulberry leaf
International Journal of Industrial Entomology
2017 .01
The effect of sawdust fermentation period and storage period after sawdust fermentation on the development of Protaetia brevitarsis larvae
International Journal of Industrial Entomology
2024 .03
볶음 조건에 따른 발효 콩의 이화학적 특성 연구
한국식생활문화학회지
2016 .01
LPS에 의해 활성화된 RAW264.7 대식세포에서 수삼깍두기의 항염증 효과
한국식생활문화학회지
2015 .01
포기김치와 맛김치의 미생물학적 및 이화학적 품질 특성 비교
한국식생활문화학회지
2019 .01
On the Functions of the Simple Present Tense in The Pilgrim’s Progress
언어학
2019 .01
김치와 김치의 건강기능성
한국식생활문화학회지
2019 .01
A Diachronic Study of the English Present Perfect Progressive
영어영문학연구
2019 .01
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