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Isolation and Characterization of Plant Growth Promoting Rhizobacteria From Button Mushroom Compost
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
토마토 궤양병균 Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis 균주의 유전적 변이와 계통학적 유연관계
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Control Efficacy of Antibacterial Agents Against Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis Causing Bacterial Canker on Tomato
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
PCR detection of Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis, the causal agent of bacterial canker on tomato
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
양송이배지로부터 분리한 Arthrobacter enclensis Yangsong-1의 식물생장촉진효과
한국버섯학회지
2019 .01
토마토 궤양병 다양한 병징과 병원균 특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Characterization of auxin production plant growth promotion by a bacterium isolated from button mushroom compost
한국버섯학회지
2017 .01
느타리버섯 재배 토양으로부터 분리한 Ochrobactrum anthropi A-1의 식물생장촉진효과
한국버섯학회지
2015 .01
여과기술을 활용한 토마토 궤양병균 (Clavibacter michiganensis) 제균 효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
갈색양송이 인지도 제고를 위한 소비 성향 분석
한국버섯학회지
2019 .01
Growth Modeling of Escherichia coli O157:H7 in Button Mushroom Based on Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Origin and Seed Weight on the Levels of Health-Promoting Metabolites in Mung Beans (Vigna radiate L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of process parameters for low-moisture meat analog produced by isolated mung bean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
Optimization of high-moisture meat analog production with the addition of isolated mung bean protein using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of the addition of isolated mung bean protein on the physicochemical characteristics of low-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of pH-shifting on the Structural and Water-immobilizng Properties of Mung Bean Protein Isolates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Phase Transitions and Critical Phenomena of Mung Bean Protein Isolate and Carboxymethyl Cellulose in Aqueous Solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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