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천연발효 경과에 따른 삼정환의 미생물 변화 및 발효특성
한방비만학회지
2015 .01
삼정환의 랫드를 이용한 단회 경구투여 독성시험
한방비만학회지
2017 .01
소금 첨가에 따른 도라지 발효 특성과 미생물 변화 및 항비만 효능 평가
한방비만학회지
2018 .01
삼정환의 랫드를 이용한 90일 반복 경구투여 독성시험
한방비만학회지
2018 .01
성인에서발생한 Lactococcus lactis subsp. lactis 카테터 관련 패혈성 쇼크 1예
Laboratory Medicine Online
2016 .01
Effect of lactic acid bacteria on the pharmacokinetics and metabolism of ginsenosides in mice
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2022 .07
Metabolite profiling of fermented ginseng extracts by gas chromatography mass spectrometry
Journal of Ginseng Research
2018 .01
Production of bioactive ginsenoside Rg3(S) and compound K using recombinant Lactococcus lactis
Journal of Ginseng Research
2018 .10
Anti-obesity effects of Astragalus fermented with lactic acid bacteria in high-fat diet induced obese mouse
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2015 .02
천문동 뿌리의 자연발효에 관여하는 미생물 및 발효 후 효능 변화
한방비만학회지
2018 .01
고지방식이에 의한 비만 동물모델에서 유산균 마분말의 항비만 효과
동의생리병리학회지
2015 .01
고지방식이에 의한 비만 동물모델에서 유산균 마분말의 항비만 효과
동의생리병리학회지
2015 .06
Lactobacillus pentosus 발효에 의한 담쟁이덩굴 줄기 추출물의 항산화 및 세포보호 효과
대한화장품학회지
2017 .01
Profiling of endogenous metabolites and changes in intestinal microbiota distribution after GEN-001 (Lactococcus lactis) administration
The Korean Journal of Physiology & Pharmacology
2024 .03
발효 더덕 및 소금 처리 발효 더덕의 미생물 특성과 항산화, 항비만, 항당뇨 효능 변화
한방비만학회지
2018 .01
Evaluation of antioxidant and anticancer activities of fermented pericarp extract of Camellia japonica L. using Aspergillus oryzae in oral cancer
Oral Biology Research
2022 .09
Oral Administration of Lactococcus lactis Expressing Mite and Cockroach Major Allergens Alleviates Progression of Atopic March in a Mouse Model
Allergy, Asthma & Immunology Research
2024 .09
증포 천마 발효물의 항산화 활성 및 성분변화
대한본초학회지(본초분과학회지)
2015 .01
Poly(lactic acid)/poly(lactic‑co‑glycolic acid)‑based microparticles: an overview
Journal of Pharmaceutical Investigation
2019 .01
Lactobacilli와 Saccharomyces 혼합균주의 대두발효액(Zen) 섭취 후 장내 유익세균과 유해세균의 증식에 미친 영향
한국자연치유학회지
2019 .01
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