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A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Model development for prediction of the allergic response to the wheat proteins ω-5 gliadin and HMW-glutenin
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
Physical and thermal property of soft and hard wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Correlation between Test Weight and Whole Grain Ratio of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
우리밀 기능성 소재로서 청밀에 대하여
식품산업과 영양
2016 .12
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
밀 알레르기 연구 동향
한국육종학회지
2017 .01
Quality Characteristics during the Intake Process after Harvesting of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Dough Characteristics of Korean Wheat Flour according to the Drying Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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