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Comparative antioxidant activity of Korean wheat cultivar; Keumgang and Ariheuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
Correlation between Test Weight and Whole Grain Ratio of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Alleviative Effect of Wheat Sprout Extracts on Inflammatory Bowel Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
A study on the potential anti-inflammatory and anti-proliferative effects of wheat by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
우리밀 기능성 소재로서 청밀에 대하여
식품산업과 영양
2016 .12
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
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