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Alkaline Hydrogen Peroxide 전처리가 신갈나무의 탈구조화 및 효소당화에 미치는 영향
산림바이오에너지
2020 .07
Isolation of the Protective Component against Hydrogen Peroxide-induced Neurotoxicity for Alzheimerʼs Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of the Protective Component against Hydrogen Peroxide-Induced Neurotoxicity for Alzheimer’s Disease Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cordyceps militaris Protects Hydrogen Peroxide-Induced Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Prohibitin 1 affects cell cycle signaling associated with hydrogen peroxide oxidative stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical and In vitro Binding Properties of Barley β-Glucan Treated Using Hydrogen Peroxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant effects of polysaccharide from Gelidium amansii against hydrogen peroxide induced oxidative stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
[신진연구자 발표] A Study on the ethanol based hydrogen peroxide bleaching of thermomechanical pulp
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Inhibitory effect of 1,25-Dihydroxyvitamin D on Oxidative Stress in Tertiary Butyl-Hydrogen Peroxide-treated C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
킬레이트 처리를 통한 비목재섬유 소다-안쓰라퀴논 펄프의 과산화수소 표백 효율 향상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
The neuroprotective effects of Paeonia Lactiflora Root Extracts on Hydrogen Peroxide-Induced Neuronal Cell Death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of High Performance Liquid Chromatography Methods for Hydrogen Peroxide Analysis in Foods Using UV/Vis and Fluorescence Detector (FLD)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective effects of protein extracts derived from Protaetia brevitarsis larvae against hydrogen peroxide-induced oxidative stress in mouse C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective Effects of Mulberry (Morus alba) Sugar Extracts on Hydrogen Peroxide-induced Oxidative stress in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
천궁 추출물 첨가 절편의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2022 .08
장수풍뎅이 유충(Allomyrina dichotoma Larva) 저온 추출물의 과산화수소로 유도된 산화 스트레스에 대한 H9c2 Cell 사멸 보호 효과
한국식품영양과학회지
2023 .10
토복령 추출물 첨가 절편의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .10
Protective Effect of Malvidin-3-O-glucoside, an Anthocyanin Compound, against Hydrogen Peroxide-induced Apoptosis in RAW264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내산 소나무로 제조된 APMP 특성 연구
펄프·종이기술
2016 .02
과산화수소수를 이용한 새싹인삼의 병해 억제효과
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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