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A comparative study on milk composition of Jersey and Holstein dairy cows during the early lactation
한국축산학회지
2020 .01
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 관능평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Differential Exosomal MicroRNA Profiling in The Milk of Holstein and Jersey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A study on the quality of Gouda cheese using lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Evaluation of heat stress responses in Holstein and Jersey cows by analyzing physiological characteristics and milk production in Korea
한국축산학회지
2021 .01
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Physicochemical and Microbiological Properties of Yogurt-cheese Manufactured with Ultrafiltrated Cow's Milk and Soy Milk Blends
한국축산식품학회지
2015 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
Ingestion of Gouda Cheese Ameliorates the Chronic Unpredictable Mild Stress in Mice
Food science of animal resources
2020 .01
Growth Behavior of Listeria monocytogenes during over 60-Day Ripening of Camembert Cheeses Produced by Unpasteurized Raw Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .12
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Detection for Non-Milk Fat in Dairy Product by Gas Chromatography
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Feeding Strategies on Milk Production of Holstein Dairy Cows Managed by Small-Farmers Alpine Grassland in Korea
한국초지조사료학회지
2018 .01
국내 저지종 생산 우유로 제조한 유제품의 품질특성
축산식품과학과 산업
2019 .01
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbiological safety and physicochemical analysis of cheese samples imported to South Korea
한국식품과학회지
2023 .06
Functional processed cheese manufactured by cottage cheese and fermented soybean mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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